Automate your Marketing
with Womplify




 
d'zon'd FotoPage

By: salahuddin yusoff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 29-Jun-2008 08:01 Email | Share | | Bookmark
gubahan kain & sejadah part 2

 
 
 
View all 13 photos...







































Tuesday, 18-Mar-2008 04:13 Email | Share | | Bookmark
gubahan tuala, kain dan sejadah..

 
 
 
View all 9 photos...
gambar x sharp sgt, guna phone camera je.. anybody intrested?

gubahan tuala simple


















gubahan kain simple






gubahan sejadah simple



Monday, 17-Mar-2008 14:07 Email | Share | | Bookmark
fresh flowers..

 
 
 
View all 5 photos...
been bz lately.. ni gubahan guna fresh flowers. anybody intrested?

















Monday, 18-Feb-2008 04:28 Email | Share | | Bookmark
memperkenalkan..

 
lokasi - melaka bandaraya bersejarah
*yang dari luar melaka pun dialu alukan

cost - bergantung kepada budget customer. setiap tempahan diberi gubahan sirih secara percuma
*untuk gubahan dengan fresh flower tambahan rm 160

jadual setakat bulan julai 2008
*mac - 4 tempahan, masih open lagi
*april - 2 tempahan, masih open lagi
*mei - 4 tempahan, open untuk 2 lagi (1st come 1st serve)
*jun - 3 tempahan, masih open lagi
*julai - 1 tempahan, masih open lagi

kalau berminat ke, nak quotation harga ke, nak tanya apa apa ke, jangan malu jangan segan sms jer.. nak call pun boleh. no problem. kalau nak minta quotation sms je dengan budget, tema hantaran (kalau ada idea sendiri describe sikit) dan colour tema.

dean
-019 6800 399-

contoh gubahan guna fresh flowers



Wednesday, 6-Feb-2008 10:48 Email | Share | | Bookmark
flower arrangement

 
 
 
View all 7 photos...
kualiti gambar x elok sangat, guna handphone je.. time tu x terfikir pun nak upload kat sini.

kepada yang berminat jangan segan call, nak tanya pun boleh.





















[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net